Englishשירות צרכנים
אנחנו
המותגים שלנו
מוצרים
מידע מקצועי
מתכונים
צור קשר
דרושים

סנדויץ קפרזה איטלקי


שילוב איטלקי קלאסי בין עגבניות, בזיליקום ומוצרלה. אם אתם במצב רוח איטלקי במיוחד, בחרו גבינת מוצרלה מחלב באפלו, החלב ממנו מיוצרת המוצרלה האיטלקית המקורית.

 

חומרים:
2 פרוסות לחם אנג'ל 100 בתוספת שיפון קל
6 פרוסות מוצרלה בעובי חצי ס"מ
חצי כוס עגבניות מיובשות, מסוננות משמן
5 זיתי קלמטה מגולענים וחצויים
5 עלי בזיליקום טרי
מלח ופלפל שחור גרוס טרי.

 

אופן ההכנה:
בין שתי פרוסות הלחם מסדרים לסירוגין שכבות של עגבניות מיובשות, פרוסות מוצרלה, זיתים ובזיליקום. זורים מלח ופלפל, סוגרים ומהדקים.


פינת המשקיען: מורחים על פרוסות הלחם ממרח עגבניות מיובשות או פסטו או טפאנד זיתים ואם יש בבית, כדאי להוסיף כמה עלי אורגנו טריים
.

לפרטים נוספים על לחם אנג'ל 100לחץ כאן!


 

 


רוצים לדעת עוד על מחמצת שאור ?

ספרו לנו...........

אהבתם את המתכון, הלחם מעניין, רוצים לתת לנו טיפ