לוגו אתר בטעינה

כריכים

אבוקדו בלחמניה קלה

ארוחת ביניים יכולה להיות טעימה, משביעה ולא עמוסה בקלוריות. לחמניה קלה עם מגוון ירקות יכולה להיות הפתרון המושלם.

רכיבים
אבוקדו בשל
לימון טרי
ביצה קשה (אופציונאלי)
פרוסות עגבנייה
בצל סגול (חצי קצוץ, וחצי פרוס לטבעות)
עלי חסה או עלים ירוקים אחרים

אופן ההכנה
הכנת ממרח האבוקדו: מעכו במזלג את האבוקדו, והוסיפו לו מספר טיפות לימון על מנת שלא ישחיר. הוסיפו לו חצי בצל קצוץ, ותבלו במלח ופלפל. ניתן להוסיף גם ביצה קשה (חתוכה או מעוכה).
מרחו את ממרח האבוקדו על הלחמניה והוסיפו את הירקות: פרוסות העגבניה, פרוסות בצל סגול ועלים ירוקים. ארוחת הביניים משביעה תשמור עליכם מלנשנש שטויות עד הארוחה הבאה.

פינת המשקיען: