לוגו אתר בטעינה

כריכים

כריך גבינה לבנה ופסטו

הפכו כל כריך לארוחה מזינה עם תוספת קטנה

רכיבים
כוס עלי בזיליקום טריים
2 כפות צנוברים
רבע כוס שמן זית
2 כפות גבינה לבנה 5%
חופן גרעיני דלעת טריים 
מלח גס
אופן ההכנה
להכנת רוטב הפסטו – הכניסו למעבד מזון את עלי הבזיליקום, הצנוברים ושמן הזית, ועבדו את הרכיבים עד לקבלת משחה אחידה. 
מרחו את הגבינה הלבנה על פרוסת 'אנג'ל חיטה מלאה', הוסיפו שכבה של ממרח הפסטו, ופזרו גרעיני דלעת טריים ומלח גס.
פינת המשקיען: