לוגו אתר בטעינה

כריכים

כריך רוקפור ואגוזי מלך

השילוב המנצח בין חסה, רוקפור ואגוזי מלך מוכר לנו בעיקר מגזרת סלטי הגורמה. כאן אנו מוסיפים לחגיגה פרוסות לחם איכותי, לרגע של פינוק באמצע היום.  

רכיבים
2-4 עלי חסה ערבית, טריים ושטופים, רצוי מלב החסה
כ-75 גרם גבינת רוקפור חתוכה לפרוסות
3-5 אגוזי מלך 
פלפל אדום נקי מגרעינים, חתוך לרצועות
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
הניחו על הפרוסה הראשונה את עלי החסה וביניהם את פרוסות גבינת הרוקפור, אגוזי המלך ורצועות הפלפל. הוסיפו מעט מלח ופלפל שחור גרוס וסיגרו  את הכריך.
פינת המשקיען:
ניתן לקלות את אגוזי המלך במשך כ-20 שניות על מחבת לוהטת ולהניח להם להצטנן למספר דקות, טעמם הקלוי יעשיר את הכריך.