היות ולחם לא נחשב אצל רבים כאוכל מועדף וכריך הוא משהו "קל מידיי" להכנה, יצא לכריך
"שם רע" של משהו מאכל לא בריא שאוכלים אותו בלית ברירה.
אז בואו ונשבור את המיתוס!
למען האמת, כריך הוא המצאה גאונית.
אין עוד משהו בתזונה בריאה שעונה על כ"כ הרבה צרכים מגוונים:
שיכול להתאים לכל גיל- מפעוטות, דרך ילדים, מתבגרים, מבוגרים וקשישים,
שמתאים לאכילה בכל שעות היום,
שיכול להיות נשנוש ויכול להיות ארוחה משביעה,
שיכול להיות חם או קר,
שיכול להוות גם תחליף בריא וטעים לארוחה חמה,
שמתאים גם לקהלים מיוחדים כגון נשים בהריון, מניקות או ספורטאים,
שיכול להיחשב גם מאכל עממי אך גם יכול להיות גורמה ויוקרתי.
אם נוסיף לכך את העובדה שתחת כל האפשרויות האלו, מבחינה תזונתית, הכריך יכול
להיות מאכל מאוד בריא, משביע ומזין, הרי שיש בידנו מתכון מנצח!