לוגו אתר בטעינה

הידעת

מאפים מומלצים לחתונות חורף

החורף מביא עמו אווירה רומנטית וזוגות אוהבים אשר תוהים מתי להינשא, מבינים שהעונה הקרה מהווה בחירה נפלאה לחתונה קסומה.
עם ירידת הטמפרטורות חלה גם ירידת מחירים ויש יותר מקום פנוי באולמות השווים, לוח הזמנים של האורחים מתפנה (וכך גם התקציב לטובת אירועים), אנשי המקצוע והספקים באותו מצב – זמינים לעבודה ולעיתים גם הם מציעים תעריף של "מחוץ לעונה".

אולם נפלא לחתונת חורף קסומה

בבואכם לתכנן חתונת חורף חשוב שתבחרו אולם אירועים שמתאים לחתונות חורף, כדי שגם אם סוער שם בחוץ יהיה חם ונעים בפנים.
עם זאת, יש לזכור שהחורף הישראלי לרוב אינו קשוח ויש לפתע ימים בהירים ושמשיים כך שתמיד טוב שיש גם אופציה לחופה בחוץ באוויר הפתוח תחת השמיים וחלל מקורה למסיבת הריקודים, הסעודה או למקרה שיורד גשם או פשוט קר מדי לשהות בחוץ למשך זמן רב.
אם תבחרו אולם שיכול להציע לכם פלטפורמה פנימית וחיצונית, תוכלו להחליט כבר בזמן אמת לפי התחזית היכן לחגוג.
דגשים נוספים שיעזרו לכם בבחירת האולם המבוקש: מיקומו הגיאוגרפי, כך שיהיה נוח וקל לאורחים גם אם תנאי מזג האוויר מאתגרים להגיע לאולם הנבחר - בין אם בתחבורה ציבורית או ברכב פרטי.
כדאי להתייחס גם לעיצוב הכולל של האולם – שיק אלגנטי, ריהוט מרשים, גן תבלינים ציורי, טרקלין נינוח ובמיוחד להתאמתו לגודל האירוע.
גבשו את רשימת המוזמנים וכך תדעו מראש אם אתם מחפשים אולם רחב ידיים ומרווח המתאים לחתונות חורף גדולות או אולם קטן יותר לחתונה אינטימית.
קחו בחשבון שבחורף יש יותר אנשים שפנויים לאירועים ויתכן שתעדיפו לחגוג ובגדול!

ומה בתפריט? מאפים שיחממו את הלב

האוכל הוא הכוכב המרכזי בחתונת חורף, ואנשי מחפשים בתקופה זו אוכל חם ומנחם, עשיר בטעמים.
חפשו אולם אירועים שיידע לרקוח את המעדנים המבוקשים בהתאם לרוח העונה ולהשתמש בחומרי גלם עונתיים בפרזנטציה מעניינת ופוטוגנית, כי היום אוכלים גם בעיניים.
מאפים נחשבם ללהיט בחתונות חורף רבות ובצדק – הם משביעים, הם רכים וטעימים ובעונת החורף כאשר הם יוצאים מהתנור או מהטאבון אי אפשר לעמוד בפניהם.
חפשו כיצד אתם יכולים לאפות ארוחה שלמה על טהרת הלחם – מוצר מרכזי בכל חגיגה שאפשר להמציא כל פעם מחדש בווריאציות יצירתיות ומקוריות.
תוכלו להציג מאפים משני סוגים: מלוחים ומתוקים, כך שיהיה ממה לבחור או לשמור את המלוחים לשלב המינגלינג וקבלת הפנים ואת המתוקים לעת הקינוחים.
מוזמנים לשדך את הלחם הייחודי בין אם לחמי מחמצת או לחמים מגרעינים, כוסמת או שיפון גם למרקים שמוגשים או עם מטבלים אטרקטיביים שמוסיפים את הטוויסט המבוקש לכל פרוסה.

מתוקים ומלוחים – שילובים מנצחים

בכל הנוגע לזירת המאפים המתוקים - לחם שוקולד צ'יפס נחשב לכוכב שנחטף מהר וכך גם רול קינמון טרי וחם ולחם המשלב בין אגוזים לבננה החביב על כולם.
לדוגמא: אם מדובר באירוע על טהרת החלבי תוכלו להגיש מאפים כמו תרד וגבינת עיזים או לחם פרמזן, שחקן מרכזי במטבח האיטלקי שמשודך בצורה נפלאה לפסטות למיניהן, ניוקי, רביולי ויתר הכוכבים של ארץ המגף. לחם ג'ינג'ר עם לימון אף הוא נותן את הטון וכך גם לחם עם רום.
באזור המלוחים הקלאסיים אפשר ללכת על לחם פסטו עגבניות או לחם זוקיני או מאפים ואם מדובר במתוקים – פאי תפוחים עם צימוקים. תוכלו להגיש את המאפים גם מתוך מטבח פתוח לראווה,
כך האורחים חוזים בדרך עשייתם ואפשר אפילו לשלוח אותם הביתה עם כיכר לחם מושקעת או סלסלת מאפים, כדי שהטעמים שהם חוו בחתונת החורף שלכם ילוו אותם גם יום למחרת בביתם.

 

 

מאפים לאירועים