לוגו אתר בטעינה

הידעת

רוצים לפנק את העובדים? הכינו להם כריכים מלאים באהבה

כולנו רוצים להגיע לעבודה ולהרגיש שלבוס שלנו אכפת מאיתנו. המשכורת כבר מזמן לא מספיקה. היום כולם (טוב נו, כמעט כולם) יודעים לשלם טוב. התנאים הם מה שעושים את כל ההבדל.

בדיוק בגלל זה תעשיית ההייטק סובלת ממחסור בעובדים. וזה לא נגמר שם, עובדים לא נשארים במקום עבודה יותר משנתיים.

 

למה אתם שואלים?


יכולות להיות לזה כמה סיבות והשערות: תפקיד לא משמעותי, חוסר סבלנות, אין מספיק אחריות, אנחנו לא מחונכים כמו הדור של ההורים שלנו, יש לנו רק שטויות בראש, אנחנו לא מבינים את הערך של העבודה הקשה והכסף...

אבל האמת היא שאנחנו בסך הכל רוצים שיראו אותנו.

אז יש לא מעט דרכים שבהן מנהל טוב יכול לעשות את זה, גם המעבר למודל עבודה היברידי וההבנה שעובדים צריכים יותר וורק לייף באלאנס, עשו אחלה אפקט.

אבל בינינו, הדרך הכי טובה להגיע ללב של העובדים שלכם היא הבטן (אין מה לעשות, אוכל הוא עדיין צורך ביולוגי).

רוצים להפתיע את העובדים שלכם? לעשות להם הרגשה טובה? אולי שווה לכם לפנק אותם מדי פעם בארוחה שווה. אנחנו בטוחים שכמה סנדוויצ'ים יעשו את העבודה. ואם כבר החלטתם ללכת על זה, רק אל תשכחו את הבריאות.

קחו כלל אצבע בכל מה שקשור לכריכים ורווחת עובדים: לחמניות קמח מלא עדיפות על לחם לבן.

מחקרים מצאו שלחם מלא מסייע בהרגשת תחושת שובע לאורך זמן, ולא רק זה – הוא גם תורם לבריאות הכללית של הגוף.


העובדים שלכם שווים את כל ההשקעה שבעולם


אם להיות כנים, זה שאתם רוצים להשאיר את העובדים שלכם אצלכם, לא צריכה להיות הסיבה היחידה לפנק אותם פעם בתקופה.

עם כל הכבוד, הם עובדים קשה!

אז אחרי שסגרנו גם את הפינה הזו, הגיע הזמן לעבור לפרקטיקה. קבלו מאיתנו כמה מתכונים קלילים לכריכים. גם לחמניות המבורגר יכולות לשמש אתכם בהכנת הסנדוויצ'ים אבל כמו שאמרנו, לחמניות ולחמים מלאים עדיפים.


מתכוני כריכונים שווים


כריך מטבוחה וגבינה צפתית-

מצרכים:

 

-קילו עגבניות בשלות ואדומות.
-פלפל אדום.
-פלפל חריף (או 2 לאוהבי חריף).
-חמש שיני שום.
-שמן זית או קנולה.
-כפית סוכר.
-חצי כפית פפריקה מתוקה.
-פלפל שחור.
-מלח.
-גבינה צפתית.
-עלי ארוגולה.

 

אופן הכנה:

חולטים את העגבניות במים רותחים, מסירים את הקליפה בעדינות וחותכים לקוביות קטנות. מנקים את כל הפלפלים מגרעינים וחותכים גם אותם לקוביות קטנות. מחממים מעט שמן במחבת עמוקה ומטגנים את השום יחד עם הפלפלים. מוסיפים את העגבניות יחד עם הסוכר. מבשלים למשך שעה על מנת שהרוטב יסמיך. מתבלים בפפריקה, פלפל ומלח לפי הטעם. מניחים למטבוחה להתקרר.

חותכים לחמניות כוסמין מלא, מורחים עליהן מעט מטבוחה, מניחים פרוסות גבינה צפתית ומקשטים עם העלים.


כריך בניחוח פריזאי-

מצרכים:

 

-לחם מלא לבחירתכם.
-גבינת רוקפור.
-פרוסות אגס.
-עלי נענע או בזיליקום.

 

אופן הכנה:

חותכים לחמניות מקמח כוסמין, מניחים כמה פרוסות דקות של הגבינה, ומעליה כמה חתיכות אגס. מפזרים עלי נענע או בזיליקום (או גם וגם!) ומגישים לצד ירקות חתוכים.


כריך אבוקדו משגע, פשוט וטעים-

מצרכים:

 

-לחם אנג'ל מחיטה מלאה.
-פרוסות עגבנייה.
-שמן זית.
-מלח גס.
-פלפל שחור גרוס.
-אבוקדו (דה!).
-טבעות בצל סגול.
-לימון.

 

אופן הכנה:

חותכים את האבוקדו לחתיכות גסות, מסדרים אותו על הלחם, סוחטים חצי לימון, מתבלים במלח ופלפל ולפי הטעם ומקשטים עם טבעות בצל סגול.


כריך סלט ביצים קלאסי-

מצרכים:

 

-לחם שיפון.
-ביצים קשות.
-מיונז.
-חרדל.
-מלח ופלפל.
-נבטוטים טריים.

 

אופן הכנה:

מועכים את הביצים עם מזלג, מוסיפים מיונז, חרדל, מלח, פלפל, ומערבבים היטב. מורחים את הסלט על פרוסת הלחם ומקשטים עם נבטוטים טריים.


אנג'ל כאן בשבילכם


אנג'ל רוצה לעזור לכם להיות הבוסים הכי טובים בעולם כולו.

המתכונים האלה מתאימים במיוחד לעסקים עם מספר קטן יחסית של עובדים.

נכון, כדי להכין את כל הכריכים תצטרכו לקנות כמה מצרכים, או לבשל בעצמכם (את המטבוחה למשל). זה דורש השקעה, אבל אתם לגמרי יכולים להיעזר בנו.

תוכלו למצוא על המדפים בסופר מגוון לחמים מלאים שהכנו באהבה: כוסמין, קמח מלא, שיפון, מחמצת. איזה סוג שלא תרצו.

בטוחים שהעובדים שלכם יהיו מאושרים על הגג!