לוגו אתר בטעינה
דלג לתוכן
אא

מתכונים

כריך ישראלי

המאכל הכי ישראלי לארוחת הערב הוא חביתה. שטוחה או מקושקשת עם בצל או פטרוזיליה, לכל אחד יש את החביתה המועדפת עליו. כל חביתה שלא תהיה, השילוב המנצח הוא בכריך עם גבינה לבנה וירקות.

רכיבים
2 פרוסות לחם 'פשוט מלא'
2 ביצים
תוספות לפי הטעם: פטרוזיליה, בצל, גבינה בולגרית, פטריות וכו'
2 כפות גבינה לבנה או קוטג'
פרוסות עגבנייה
פרוסות מלפפון
אופן ההכנה
טרפו היטב את הביצים עם מעט מלח ופלפל והוסיפו את התוספות לפי טעמכם. במחבת משומן קלות הכינו את החביתה (נוח ואסתטי יותר יהיה להכניס חביתה שטוחה לכריך, אבל ניתן גם להכין גם חביתה מקושקשת).

על גבי הפרוסה הניחו שכבה דקה של גבינה לבנה וסדרו מעליה את פרוסות העגבנייה והמלפפון, הניחו מעל את החביתה בעודה חמה וסיגרו את הכריך. בתאבון.

פינת המשקיען: