Page 3 - פרוסות מידע
P. 3

‫תוכן עניינים‬

                                                    ‫הסיבים התזונתיים ‪ -‬עמ‘ ‪25‬‬

                                                                                                                      ‫	•סוגי הסיבים‬
                                                                                                ‫	•תועלות בריאותיות בצריכת סיבים‬
                                                                               ‫	•תופעות לוואי לצריכת סיבים ממזון ומתוספי סיבים‬

                                                                                                          ‫	•מקורות לסיבים בתזונה‬
                                                                                                                    ‫	•הסיבים בלחם‬

                                                                                                        ‫	•ערכים קלוריים של סיבים‬
                                                                                                          ‫	•המלצות לצריכת סיבים‬

                                                     ‫מדד ועומס גליקמי ‪ -‬עמ‘ ‪31‬‬

                                                                                             ‫	•מה עשוי להשפיע על המדד הגליקמי‬
                                                                                       ‫	•המגבלות הקיימות בשימוש במדד הגליקמי‬
                                                                       ‫	•יתרונות בריאותיים להעדפת מזונות בעלי מדד גליקמי נמוך‬

                                                                ‫גלוטן ‪ -‬עמ‘ ‪35‬‬

                                                                                                             ‫	•צליאק‪ /‬כרסת‪ /‬דגנת‬
                                                                      ‫	•רגישות לגלוטן (‪)NCGS - Non Cealiac Gluten Sensitivity‬‬

                                                                                                         ‫	•רגישות לחלבונים אחרים‬
                                                                                      ‫	•דיאטה ללא גלוטן (‪)GFD Gluten Free Diet‬‬

                                                                                                         ‫	•דיאטה ללא גלוטן והרזיה‬

                                        ‫סכנות בריאותיות בלחם מקולקל ‪ -‬עמ‘ ‪38‬‬
                                                          ‫מעניין לדעת ‪ -‬עמ‘ ‪40‬‬

                                                                                          ‫	•מבנה הסטולוגי של גרעין חיטה ‪ -‬מפורט‬
                                                                                         ‫	•העשרת הקמח ללחם בויטמינים ומינרלים‬

                                                                                                  ‫	•בטן של חיטה‪ /‬ד״ר ויליאם דיוויס‬

                                                                ‫סיכום ‪ -‬עמ‘ ‪43‬‬
                  ‫טיפים להעשרת התפריט ולהקלת השימוש בדגנים מלאים ‪ -‬עמ‘ ‪44‬‬

                                                          ‫ביבליוגרפיה ‪ -‬עמ‘ ‪46‬‬

‫‪2‬‬
   1   2   3   4   5   6   7   8