לוגו אתר בטעינה
דלג לתוכן
אא

מתכונים

כריך סלמון מעושן ולאבנה

כריך שהוא ארוחה שלמה ומזינה בערך קלורי כדאי. את גבינת השמנת שמלווה בדרך כלל את הסלמון, החלפנו בגבינת לאבנה, העוטפת את הסלמון ומעניקה תוספת טעם חמצמצה, מפתיעה ומוצלחת. מומלץ להגיש בצד סלט עלים ירוקים עם טבעות בצל סגול ועגבניות שרי חצויות.

רכיבים
2 פרוסות לחם אנג'ל צרפתי 100% שיפון קל
2-3 כפות גבינת לאבנה (למקפידים על המשקל - עד 5%)
3 פרוסות סלמון מעושן
צנונית חצויה ופרוסה דק
2 גבעולי עירית קצוצים

אופן ההכנה
מירחו את הלאבנה על 2 פרוסות הלחם. על הפרוסה הראשונה הניחו את פרוסות הסלמון המעושן ואת פרוסות הצנונית. פזרו את העירית הקצוצה, סיגרו את הכריך ובתאבון.

פינת המשקיען: ניתן לקלות את פרוסות הלחם למספר שניות רגע לפני הכנת הכריך, הקריספיות של הלחם תשתלב מצוין עם רכות הסלמון והגבינה. ניתן כמובן להחליף את גבינת הלאבנה בגבינת שמנת עשירה.

פינת המשקיען: