לוגו אתר בטעינה

כריכים

לחמניה קלה עם ירקות אנטיפסטי

רכיבים
ירקות לאנטיפסטי (בטטה, קישוא, פלפל, גזר וכל מה שאוהבים בנוסף)
שמן זית
מלח גס ופלפל
חומץ בלסמי (אופציונאלי)
טחינה גולמית
לימון

אופן ההכנה
פרסו את הירקות לפרוסות, הזליפו עליהן מעט שמן זית, סדרו על תבנית עם נייר אפיה והכניסו לתנור שחומם מראש ל °170 למשך כרבע שעה. הניחו להן להצטנן מעט וזרו עליהן מלח גס ומעט חומץ בלסמי (לא חובה). מרחו על הלחמניה שכבה של טחינה גולמית (ניתן לערבב אותה עם קצת לימון), והניחו את פרוסות האנטיפסטי מעל. כריך עשיר בטעמים ומשביע יהווה ארוחת צהריים נפלאה.
פינת המשקיען: